Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Λείπει στους Αφρικανούς ο Μπάμπα

Δημοφιλή

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το AFCON, η σέντρα του οποίου έχει οριστεί για τις 13 Ιανουαρίου, με τη διοργανώτρια αρχή να επισημαίνει εκ νέου τους «εκλεκτούς» της εκάστοτε ομάδας καθώς επίσης και τους αριθμούς που επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές ενόψει της μεγάλης αφρικανικής διοργάνωσης, με τους Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα να προχωρούν σε… αλλαγές. Απώλειες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου το διάστημα της απουσίας τους έως και τον αποκλεισμό τους.

Απεναντίας, εντός ΠΑΟΚ επικράτησε ιδιαίτερη ικανοποίηση με την παραμονή του Ράχμαν Μπάμπα στη Θεσσαλονίκη δεδομένου πως ναι μεν βρέθηκε στις προεπιλογές του Copa Africa, ωστόσο, τέθηκε εκτός τελικών επιλογών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Επί της ουσίας, επρόκειτο για μία προσωπική επιλογή του Γκανέζου αριστερού οπισθοφύλακα δεδομένου πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, προχωρώντας σε επίσημη τοποθέτηση στα social media και ερμηνεύοντας αμιγώς ποδοσφαιρικά τους λόγους απουσίας του.

Ορμώμενα από τις απουσίες κομβικών παικτών από την αφρικανική διοργάνωση ΜΜΕ του εξωτερικού σε σχετικές αναφορές τους κάνουν μία… σούμα όλους όσοι λόγω τραυματισμών αναγκάζονται να μη συμμετάσχουν με τίτλο «οι κορυφαίοι παίκτες που δεν θα συμμετάσχουν στο AFCON 2023» συμπεριλαμβάνοντας και τον έμπειρο μπακ του ΠΑΟΚ. «Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει από την προσπάθεια της Γκάνας να κερδίσει το AFCON που σήκωσε τελευταία φορά πριν από 42 χρόνια» υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνουν η απώλεια φαντάζει μεγάλη για τη Γκάνα που σε κάθε περίπτωση ρίχνεται στη «μάχη» προκειμένου να παίξει με τις πιθανότητές της για μία καλή πορεία. Στην απουσία του Ράχμαν Μπάμπα προ λίγων ημερών είχε τοποθετηθεί και ο πρώην αμυντικός της Γκάνας, Φρίμπονγκ Μάνσο, έχοντας ταχθεί υπέρ της απόφασής του και επικοινωνώντας τη στήριξή του σε ενδεχόμενη αποδέσμευσή του από την ομάδα από τη στιγμή που δεν έχει πιάσει τα στάνταρ που έχει στον ΠΑΟΚ και έχει ταλαιπωρηθεί από παρελθοντικούς τραυματισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία