Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Φιλική σφαλιάρα για Έκονγκ

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς… Copa Africa κινούνται οι Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα δεδομένου πως αμφότεροι αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους με φόντο τη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση, η σέντρα της οποίας έχει οριστεί στις 13 Ιανουαρίου.

Έως τότε πραγματοποιούνται δυνατά φιλικά «τεστ», με την Τανζανία του Άλι Σαμάτα να γνωρίζει ήττα με 2-0 από την Αίγυπτο και τη Νιγηρία να παίρνει σειρά σήμερα (08.01) χάνοντας και αυτή με το ίδιο σκορ από τη Γουινέα έχοντας δεχθεί από ένα γκολ και στα δύο ημίχρονα με τους Καμαρά και Κόντε. Άξιο αναφοράς πως ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δήλωσε εκ νέου το «παρών» σε αρχική σύνθεση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος μετά τη δίμηνη απουσία του λαμβάνοντας φανέλα βασικού από τον Ζοσέ Πεσέιρο, με τον οποίο σημειώθηκαν κάποιες διαφορές.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η όποια κρίση προκλήθηκε στη σχέση τους ανήκει στο παρελθόν κάτι που φάνηκε και από την κλήση του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού στο AFCON με τα προσωπικά να τοποθετούνται στην άκρη και τους Super Eagles να εκτιμούν πως στο πρόσωπο του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έχουν μία σταθερά. Συνυπολογίζοντας μάλιστα και το γεγονός πως η Νιγηρία επί του παρόντος αποτελεί εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Copa Africa, 30χρονος πολύπειρος αμυντικός δε θα μπορούσε να απουσιάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αλέγκρι σε δημοσιογράφο: «Θα έρθω να σου ξεριζώσω τα αυτιά»

Έξαλλος ήταν ο Μασιλιμιάνο Αλέγκρι με την λήξη του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας παρόλο που η Γιουβέντους το κατέκτησε με...

Στην ίδια κατηγορία