Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λέφσκι-ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τις μετακινήσεις

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο του και οι παίκτες του Δικεφάλου, αρχίζουν σιγά-σιγά να σκέφτονται τα παιχνίδια με την Λέφσκι Σόφιας.

Οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκονται σε επαφές με τους ανθρώπους της βουλγαρικής ομάδας, αλλά και με τους φορείς της UEFA, για το αν θα υπάρξουν οπαδοί και των δύο ομάδων στα παιχνίδια σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα, παράγοντες τόσο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και της Λέφσκι έχουν συναντηθεί για να συζητήσουν τη πιθανότητα να υπάρξουν ή όχι μετακινήσεις οπαδών, σε συνεννόηση πάντα με την UEFA και την NFIP (National Football Information Point).

Όμως υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός πως τα πέταλα των οργανωμένων θα είναι κλειστά λόγω τιμωριών, ενώ στον Δικέφαλο υπάρχει και επιπρόσθετος προβληματισμός καθώς του έχει επιβληθεί ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα, από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Αυτό που περιμένουν και οι δύο πλευρές είναι η οριστική εισήγηση των αστυνομικών αρχών και κατόπιν η απόφαση για την μετακίνηση φιλάθλων ή όχι στα δυο παιχνίδια.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία