Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Λευκή» ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Σε μια αναμέτρηση που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα, ο ΠΑΟΚ Β έμεινε στο μηδέν με τον Αλμωπό στην Αριδαία, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League 2, με το παιχνίδι να μην κρύβει πολλές συγκινήσεις. Έστω κι έτσι, οι «ασπρόμαυροι» επέκτειναν το αήττητο τους σερί στα επτά παιχνίδια, και παρέμειναν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η εικόνα δεν διεκδίκησε «δάφνες» ποιότητας, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε ένα παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετές μονομαχίες αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αν κάποια ομάδα έφτασε κάπως πιο κοντά στο σκοράρισμα, αυτή ήταν μάλλον ο γηπεδούχος Αλμωπός, που είχε στο πρώτο τέταρτο την πρώτη αξιόλογη στιγμή, με ένα σουτ του Πέττα, που δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μπαλωμένου.

Το παιχνίδι συνέχιζε να είναι μοιρασμένο, με αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, αλλά χωρίς φάσεις. Χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν στο 45+1 ο Βασίλης Παπαδόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Μπαλωμένο, με τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ Β να κρατά το μηδέν, βγάζοντας με τα πόδια του τελείωμα του επιθετικού των γηπεδούχων. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Πάμπλο Γκαρσία να περνά τη θέση του Σελιμάι τον Τασιούρα.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν μεταβλήθηκε δραματικά ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ουρουγουανό τεχνικό του Δικεφάλου να προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα, ρίχνοντας στο παιχνίδι και τον Μπράντονιτς, αντί του Γκορντεζιάνι στο 61′. Σταδιακά ο Ουρουγουανός επέλεξε να ρίξει στη μάχη σταδιακά και τους Σπυράκο και Γρόσδη, με την εικόνα του της αναμέτρησης να μην αλλάζει και τους «ασπρόμαυρους» να φεύγουν με τον βαθμό από την Αριδαία, που τους ανεβάζει στους 45 βαθμούς και να παραμένουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Παρασκευάς (90′ Κυριακίδης), Μανωλάκης (64′ Μακρυδάκης), Κέρθι, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος (74′ Τσιπούρας), Πέλκας (74′ Ρίβας) , Πέττας (90′ Πατρινός) .

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (79′ Σπυράκος) , Μελετίδης, Κωττάς , Μορικέλι (85′ Παναγιώτου), Νινούα, Ουεντραόγκο, Σελιμάι (46′ Τασιούρας), Δαρέλας, Χατζηστραβός(85′ Γρόσδης) , Γκορντεζιάνι (61′ Μπράντονιτς).


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία