Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιθυμία Αυγενάκη να συνεχίσει άλλη μια τετραετία

Δημοφιλή

Ο κατά γενική ομολογία χειρότερος Υφυπουργός Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από τον τόπο ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να παραμείνει και δεύτερη 4ετία στο πόστο του για να ολοκληρώσει το έργο του. Την επιθυμία να συνεχίσει το… φοβερό του έργο στο υφυπουργείο Αθλητισμού εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Τη στιγμή που σύσσωμη η αθλητική κοινότητα, εκτός βέβαια εκείνων που λαμβάνουν τις… έκτακτες επιχορηγήσεις του υφυπουργού, βρίσκεται στα κάγκελα με τα πεπραγμένα του εδώ και μία τετραετία, εκείνος δηλώνει ανερυθρίαστα στην ιστοσελίδα «sportsfeed» πως:

«Θα ήθελα να συνεχίσω για να ολοκληρώσουμε, όπως σας είπα και νωρίτερα, τον κύκλο που ανοίξαμε στην πρώτη 4ετία, αλλά αυτό είναι στην απόλυτη διάθεση του πρωθυπουργού και μόνο. Εκείνος κρίνει, εκείνος αποφασίζει πού και πώς αξιοποιεί τον καθένα μας».

Παράλληλα σε ερώτηση για τον βαθμό που θα έβαζε ο ίδιος στον εαυτό του για όσα έπραξε στη θητεία του, απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει, αρκούμενος να πει ότι:

«Δεν θα βαθμολογήσω εγώ τον εαυτό μου. Με αξιολογεί ο πρωθυπουργός, όπως όλους μας στην Κυβέρνηση και φυσικά οι πολίτες. Σε αυτούς λογοδοτούμε, εκείνοι μας κρίνουν, από αυτούς προερχόμαστε και για εκείνος εργαζόμαστε. Και ξέρω ότι θα το κάνουν και τώρα, σ’ αυτή την κάλπη. Και ζητώ να το κάνουν αυστηρά».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία