Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λάθη, λάθη και… 2-0

Δημοφιλή

Άλλη μια κακή εμφάνιση, άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, που έχασε στην έδρα της ΑΕΚ με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, μπήκε καλά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ είτε στο 4΄ με τον Κωνσταντέλια, είτε στο 9΄ με τον Ολιβέιρα. Στο 21΄ η ΑΕΚ απείλησε με τον Αραούχο, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Κοτάρσκι. Στο 36΄ ο Γκαρσία δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, αλλά ο Κοτάρσκι έσωσε την εστία του στις προσπάθειες των Πινέδα (39΄) και Γκαρσία (42΄).

Στο 61΄ η ΑΕΚ έκανε το 2-0, όταν ο Ελίασον έκανε την ασίστ στον Γκατσίνοβιτς κι αυτός, σαν σε προπόνηση, πλάσαρε από κοντά για το 2-0.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα (90΄ Μήτογλου), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (82΄Μάνταλος), Πινέδα (76΄ Γιόνσον), Γκαρσία, Αραούχο (90΄ Γαλανόπουλος), Ελίασον (83΄ Αμραμπατ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς (66΄ Ελ Καντουρί), Ντάντας (66΄ Σβαμπ), Αουγκούστο, Νάρεϊ (67΄ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (79΄ Κουαλιάτα), Ολιβέιρα.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία