Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κυρίαρχος στη Νεάπολη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλλει την ανωτερότητά του απέναντι στον Ιωνικό, να νικήσει με 3-0 και να περιμένει την Κυριακή το Βόλο στην Τούμπα για να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 12΄ ο Σάστρε εξουδετέρωσε σε κόρνερ την προσπάθεια του Σάκιτς. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ, που πέτυχε δύο γκολ στο διάστημα 27΄-34΄, πρώτα με τον Φιλίπε Σοάρες (από ασίστ του Ράφα Σοάρες) και ακολούθως με τον Ολιβέιρα.

Ουσιαστικά οι τίτλοι τέλους στον αγώνα έπεσαν στο 57΄, όταν ο Αουγκούστο έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο το συνδυασμό των Κωνσταντέλια-Ζίβκοβιτς.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (69΄ Κάνιας), Λοβέρα (69΄ Μεντόσα), Σάκιτς, Φαντιγκά (83΄ Μάσας), Ελευθεριάδης (69΄ Ιωαννίδης), Σεμπά (84΄ Τσίμπσαχ), Μάντζης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (76΄ Ντάντας), Ζίβκοβιτς (85΄ Κουαλιάτα), Φιλίπε Σοάρες (72΄ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (71΄ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71΄ Τόμας).


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία