Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κυρίαρχος κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τη διοργανώτρια αρχή να κινείται σε ρυθμούς… ντέρμπι. Ενδεικτικό πως στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram δημοσιοποίησε στατιστικές λεπτομέρειες από την επικείμενη «μάχη», με τον Δικέφαλο να διατηρεί τα ηνία.

Από πλευράς SL υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά πως «το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα είναι ο 76ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα του ΠΑΟΚ. Δείτε τα αποτελέσματα (νίκες-ισοπαλίες-ήττες) στα προηγούμενα 75 ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ, τους κορυφαίους σκόρερ των δύο ομάδων στα ματς στην έδρα του ΠΑΟΚ και τα πιο συχνά σκορ».

Όπως προδίδει η προϊστορία, ο ΠΑΟΚ έχει «χτίσει» ένα αξιοσημείωτο σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό δεδομένου πως σε 75 αναμετρήσεις μετράει 37 νίκες έναντι 22 των «πράσινων» ενώ 16 μεταξύ τους ματς έχουν καταλήξει ισόπαλα. Στην τετράδα των σκόρερ από πλευράς «ασπρόμαυρων» με τέσσερα τέρματα δε φιγουράρουν οι Σταύρος Σαράφης, Γιώργος Κούδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Σκαρτάδος και με ένα λιγότερο οι Γιώργος Γεωργιάδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Δείτε αναλυτικότερα των πίνακα στατιστικών που ανάρτησε η Super League:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία