Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ένας μέσα ένας έξω για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπαίνει ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27/01) μετρώντας στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Μαρκίς Τάουνς δεδομένου πως ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται εκτός απροόπτου να σημειώσει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τα ασπρόμαυρα κατόπιν της ενσωμάτωσής του στο γκρουπ του Φώτη Τακιανού.

Απεναντίας, το ερωτηματικό που επί του παρόντος υφίσταται στον Δικέφαλο εντοπίζεται στη συμμετοχή του Μιχάλη Τσαϊρέλη δεδομένου πως αποκόμισε μυϊκό σπασμό στη μέση ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας. Συνεπώς, μένει να αξιολογηθεί η κατάστασή του στο τελευταίο προπονητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ που έχει ανανεωθεί για αύριο το πρωί, με προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Όπως επισημαίνεται αναλυτικότερα από πλευράς ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη σχετική αναφορά της: Με έμφαση στην τακτική και στην καλύτερη δυνατή προσαρμογή του Marques Townes και την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Πρόκειται για ένα δύσκολο και πολύ απαιτητικό παιχνίδι (που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:15), το οποίο θα αποτελέσει και τον πρώτο αγώνα για τον Marques Townes. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας έχει αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς ήταν ενεργός με την προηγούμενή του ομάδα, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για τα νέα δεδομένα που έχει πλέον μπροστά του. Και προς αυτή την κατεύθυνση, κινήθηκε μέρος και της σημερινής προπόνησης της ομάδας.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, λόγω ενός μυϊκού σπασμού στη μέση. Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρίποντο για Σίτι με Γκβάρντιολ και Χάαλαντ

Xάρη στα γκολ των Γκβάρντιολ και Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στους...

Στην ίδια κατηγορία