Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Κυριάκος: «Για το νέο γήπεδο, υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν»

Δημοφιλή

Σε αθλητική εκπομπή του OPEN μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχετικά με την δημοσίευση στο ΦΕΚ για τη Νέα Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε:

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ, να μιλάμε δηλαδή για μία νέα Τούμπα, γιατί αποτέλεσε στόχο του Ιβάν Σαββίδη. Πριν από μερικά χρόνια φαινόταν αδιανόητο, ακόμα και εμείς είχαμε αμφιβολίες για το αν μπορεί το όλο θέμα να φτάσει στο τέλος του δρόμου.

Ωστόσο, με την καθοδήγηση και το πείσμα του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την σκληρή δουλειά όλων όσων εργάστηκαν, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Είναι ένα ιστορικό γεγονός, πολύ σημαντικό τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την ίδια τη Θεσσαλονίκη.

Είναι ένα γεγονός που μας φέρνει μεγάλη χαρά, καθώς άνοιξε η πόρτα και ο καθένας πλέον ξέρει τις ευθύνες του για να δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο έχει ανάγκη και η πόλη. Προσπαθήσαμε όλος αυτός ο χρόνος είναι κερδισμένος και όχι χαμένος χρόνος.

Τρέξαμε τον διαγωνισμό και θα υπάρξει σύμπραξη ελληνικών και ξένων εταιριών, οι οποίες μέσα σε 2-3 μήνες έχουν την υποχρέωση να μας παρουσιάσουν τα πρώτα σχέδια. Όπως έχουμε πει, το θέμα του γηπέδου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, θέλουμε να υπάρχει διαδραστικότητα.

Η Τούμπα έχει μια διαδραστικότητα με τον κόσμο της από τη δεκαετία του πενήντα. Προφανώς η χρηματοδότηση δεν είναι απαραίτητη τώρα, αλλά η συμμετοχή του και η αγάπη του για αυτό που πάει να χτιστεί είναι απαραίτητη.

Για το νέο γήπεδο, υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν Σαββίδη. Αυτός εγγυάται πως όλα θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θεωρούμε εφικτό ο ΠΑΟΚ να μπει στο νέο του σπίτι το 2026, θα είναι κάτι δυνατό συμβολικά θα είναι σαν ένα πρωτάθλημα, στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να τρέξουν με τους ρυθμούς του ΠΑΟΚ».

Τελευταία νέα

Οι δύο που θα κάνουν διπλή προετοιμασία

Ο ΠΑΟΚ Β είναι έτοιμος για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στον Βώλακα της Δράμας και...

Στην ίδια κατηγορία