Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: «Σφραγίζονται» τα δύο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

Δημοφιλή

Οι δεύτεροι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινούν σήμερα (25/1) με τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη και την… τυπική διαδικασία στις Σέρρες. Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνονται το προσεχές διήμερο και σήμερα (25/1) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματς.

Στις 17:30 (Cosmote Sport 2), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και ουσιαστικά θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αφού το 3-0 από το πρώτο ματς δεν αφήνει κανένα περιθώριο έκπληξης.

Η «Ένωση» αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, αφού εκτός βρίσκονται οι Λιβάι, Βίντα, Μουκουντί, Πινέδα, Άμραμπατ, Χατζισαφί και Ελίασον. Αντίθετα επιστρέφουν οι Γαλανόπουλος και Σιντιμπέ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα.

Στις 19:30 (Cosmote Sport 1), ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και εκεί υπάρχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με το «ρευστό» 1-0 στο πρώτο ματς.

Άρης δεν υπολογίζει στους Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά και Καμάτσο, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός εξτρέμ προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Άλαν Πάρντιου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει στον Ραμόν και ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Αύριο (26/1) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα σχηματιστεί η τετράδα των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

17:30 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ (0-3)

19:30 Άρης – Ολυμπιακός (0-1)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

17:30 Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου (2-1)

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (0-2)

*Στα ημιτελικά ο Πανσερραϊκός ή η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Άρης-Ολυμπιακός και η Λαμία ή ο Απόλλωνας Παραλιμνίου, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία