Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή (25/1) στην χώρα με τα παιχνίδια Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:30, 0-3) και Άρης-Ολυμπιακός (19:30, 0-1) με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό (26/1, 19:30, 0-2) πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Την Τρίτη (24.01) η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής. Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του στον τομέα της τακτικής, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και στο φινάλε οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του περασμένου αγώνα κόντρα τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τόμας Μουργκ έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί κι ο Λευτέρης Λύρατζης δούλεψε στο γυμναστήριο. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία