Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ξέσπασε με εκτός έδρας 4αρα η Αμπερντίν

Δημοφιλή

Μια εβδομάδα πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, η Αμπερντίν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας χθες βράδυ εκτός έδρας της Μάδεργουελ με 4-2. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν φθάσει στο 74΄ να προηγούνται με 4-0 χάρη στα γκολ των Μακ Γκραθ (26΄, 68΄), Ντέβλιν (44΄) και Ντακ (74΄).

Η Αμπερντίν ανέβηκε στην 6η θέση με δώδεκα βαθμούς, αλλά μπορεί να βλέπει και ψηλότερα, μια και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την 4η Χαρτς, που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

«Είμαστε στην έκτη θέση, έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, είμαστε σε ημιτελικό Λιγκ Καπ το Σάββατο, παλεύουμε σκληρά στην Ευρώπη απέναντι σε μερικές τεράστιες ομάδες, πρέπει να συνεχίσουμε» δήλωσε ο Μπάρι Ρόμπσον. Κι ο προπονητής της Αμπερντίν πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μυστικό ότι τα παιχνίδια στα οποία ήμασταν κακοί, ήταν μετά από ματς στην Ευρώπη. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό. Είναι το συναίσθημα που σε επηρεάζει, το ξέρω από τότε που ήμουν ο ίδιος παίκτης σε αυτά τα παιχνίδια».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία