Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξεπέρασε τον Ρούνεϊ ο Κέιν

Δημοφιλή

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε κόντρα και στην Κρίσταλ Πάλας για την Τότεναμ και έφτασε τα 209 τέρματα στην Premier League, όντας πλέον μόνος δεύτερος στη σχετική λίστα (στο +1 από τον Γουέιν Ρούνεϊ)!

Ο επιθετικός της Τότεναμ βρήκε δίχτυα για την ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους του εντός έδρας λονδρέζικου ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας.

Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ (1-0) με σκαστή κεφαλιά, ύστερα από γύρισμα του Πέδρο Πόρο. Έτσι, έφτασε τα 209 τέρματα στην Premier League (τα 26 εξ αυτών στη φετινή σεζόν), άφησε στα 208 τον Γουέιν Ρούνεϊ και πλέον βρίσκεται μόνος δεύτερος στη λίστα των σκόρερ στην ιστορία της νέας μορφής της Λίγκας.

Να σημειωθεί ότι ο Κέιν είχε προσπεράσει τον Ρούνεϊ και στη σχετική λίστα στην Εθνική Αγγλίας.

Μάλιστα, επιστρέφοντας στα του πρωταθλήματος, ο 29χρονος άσος -δεδομένης και της ηλικίας του και εφόσον παραμείνει στην Premier League (είτε στα «σπιρούνια» είτε σε κάποια άλλη ομάδα)- έχει όλον τον χρόνο μπροστά του ώστε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, προσπερνώντας τον Άλαν Σίρερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρυλικός φορ καταλαμβάνει την κορυφή με 260 «χτυπήματα», βέβαια σε πολύ περισσότερες εμφανίσεις από τον άσο των «σπιρουνιών» (441 έναντι 317).


Τελευταία νέα

Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν κι η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε (για την τιμή των όπλων) στα πλέι οφς, όμως η προσοχή της διοίκησης είναι στραμμένη στο...

Στην ίδια κατηγορία