Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ξεχώρισαν δεξί μπακ ενόψει Ιανουαρίου

Δημοφιλή

Σε λιγότερο από δύο μήνες ανοίγει επίσημα το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και στην Τούμπα έχει ήδη ξεκινήσει η προεργασία για τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν το χειμώνα…

Οι ανάγκες έχουν εντοπιστεί, προπονητής και ιδιοκτησία είναι σε επαφή και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας έχει αρχίσει την αναζήτηση και την οριοθέτηση των στόχων.

Για όλα τα μεταγραφικά θέματα υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και στον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να έχει καταστήσει σαφές πως ότι ανάγκη υπάρχει, θα καλυφθεί με κάθε τρόπο τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Όπως έγραψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν ήδη αρχίσει τα ταξίδια για να δουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δια ζώσης παίκτες που είναι διαθέσιμοι, έτσι ώστε να γίνουν οι τελικές επιλογές.

Σ΄ αυτή τη φάση, ύστερα από τις συζητήσεις που έχουν γίνει, στην Τούμπα έχουν καταλήξει στην απόφαση ότι πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ, με χαρακτηριστικά παρόμοια με του Ράχμαν Μπάμπα.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει καιρό έναν παίκτη για τη δεξιά πλευρά της άμυνας, από την ώρα που χάθηκε η εγγύηση του Μάτος και ο στόχος είναι να κλείσει αυτό το μέτωπο τον Ιανουάριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεχωρίσει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπαίνει στη λίστα για τον Ιανουάριο, υπάρχει προχωρημένη… μελέτη και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι νωρίς να πάρουν την οριστική απόφαση.

Αυτή αναμένεται να παρθεί μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς στην Τούμπα περιμένουν μέσα στον Νοέμβριο να δουν ποιοι παίκτες θα βγουν στην αγορά, που είτε δεν είναι ευχαριστημένοι στις ομάδες τους, είτε απλά δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς σ΄ αυτές τις περιπτώσεις προκύπτουν ευκαιρίες.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πλην του δεξιού μπακ, τον οποίο ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο, σ΄ αυτή τη φάση δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για άλλες θέσεις. Υπό προϋποθέσεις, ο ΠΑΟΚ θα έβλεπε την περίπτωση κι ενός μεσοεπιθετικού, που θα παίζει τόσο τις πτέρυγες όσο (κυρίως) και στον άξονα, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει βιασύνη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν γενικώς τι υπάρχει στην αγορά, αφενός για να είναι έτοιμοι αν θα προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη, αλλά και κυρίως να δρομολογήσουν κάποια πράγματα για το καλοκαίρι.


Τελευταία νέα

Αρχηγικό διάταγμα τα γκολ!

Ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μια τεράστια νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 4-1 στην Τούμπα, με...

Στην ίδια κατηγορία