Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεχνιέται η γκολάρα του Βιεϊρίνια στην Λαμία; (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (1/3) θα αντιμετωπίσει στο Αθανάσιος Διάκος την Λαμία, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα από τα τέρματα που έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια την σεζόν 2020-21.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος αντιμετώπισε εκτός έδρας την Λαμία, της οποίας και επικράτησε με 2-0.

Μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να ανοίξει το σκόρ. Ο Ουαγκέ απάτησε περιοχή από τα δεξία, πάσαρε στον Τζόλη και αυτός έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Στο 64′ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (Βασιλακάκης 62′), Ασίγκμπα (Τζανετόπουλος 45′), Αντέτζο, Τσούκαλος (Αραμπούλι 62′), Ρόμανιτς (Βασιλόγιαννης 53′), Μπεχαράνο, Μπαχανάκ (Σαραμαντάς 46′), Καραμάνος, Μπουλουλής, Ντέλετιτς.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Ουαγκέ, Περέιρα, Ελ Καντουρί (71′ Σβαμπ), Ντόουγκλας, Τζόλης (59′ Βιεϊρίνια), Μουργκ (59′ Ζίβκοβιτς), Νινούα (81′ Τσιγγάρας), Σβιντέρσκι (81′ Τσόλακ)


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία