Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ξανά στο προσκήνιο σενάρια για ΠΑΟΚ και Κοβαλένκο

Δημοφιλή

Τις τελευταίες ημέρες Ιταλικά Μέσα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του μέσου της Αταλάντα, Βίκτορ Κοβαλένκο. Μάλιστα, συνδύασαν την είδηση και με την κοινή παρουσία του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον νυν τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο στη Σαχτάρ.

Εφημερίδα από το Μπέργκαμο, στο σημερινό (24/6) φύλλο της φέρνει ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριμένο σενάριο, υποστηρίζοντας πως ο 27χρονος μέσος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως βασικός στη Σπέτσια, μετρώντας 20 συμμετοχές και μια ασίστ. Ο υποβιβασμός του ιταλικού συλλόγου όμως δεν άφησε περιθώρια για ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς, με αποτέλεσμα ο Κοβαλένκο να επιστρέψει στο Μπέργκαμο.

Όπως αναφέρουν τα νεότερα δημοσιεύματα από την Ιταλία:

«Ο Κοβαλένκο ανήκει στην Αταλάντα εδώ και δυόμιση χρόνια, έχοντας αγωνιστεί ωστόσο για τη φανέλα της, μόλις για τρία λεπτά. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Σπέτσια, η οποία είχε οψιόν αυτόματης αγοράς του, σε περίπτωση που απέφευγε τον υποβιβασμό, κάτι που τελικά δεν έγινε. Η παρουσία του εκεί δεν έκανε τον Γκασπερίνι να αλλάξει γνώμη και να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει για αυτόν χώρος στην Αταλάντα, μάλλον η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είναι 100% σίγουρη».


Τελευταία νέα

6/5/2017: Κυπελλούχος μετά από 14 χρόνια στον Βόλο (videos)

Σαν σήμερα, 6 Μαΐου 2017, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν επεισοδιακό...

Στην ίδια κατηγορία