Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά με Κούτσια ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, για την 17η αγωνιστική της Super League 2, με τον Γιώργο Κούτσια να είναι και πάλι στην διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Με στόχο την συνέπεια στις καλές εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας αύριο Σάββατο για την 17η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Tο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.45 στο γήπεδο του Μακεδονικού και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

04.02.2022Ο Δικέφαλος συνεχίζει με μια απαιτητική εβδομάδα, καθώς για την Τετάρτη 09.02 ορίστηκε ο εξ αναβολής αγώνας με την Καβάλα, ενώ το Σάββατο 12.02 υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, rondo, έμφαση στις στημένες φάσεις, όπως και στα τελειώματα.

Το τεχνικό επιτελείο έχει στη διάθεσή του τους πάντες – και τον Γιώργο Κούτσια – εκτός του Ουεντραόγκο που δεν έχει επιστρέψει από την Αφρική (να υπενθυμίσουμε ότι έφτασε με την Μπουρκίνα Φάσο μέχρι τα ημιτελικά), του Κουλούρη που ταλαιπωρείται από θλάση και του Μπράντονιτς, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, λοιπόν για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι:

Μπουργάνης, Mπαλάφας, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Τσαούσης, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Σπυρίδης, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Κούτσιας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία