Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γκαγκάτσης: Θα γίνει το φιλικό με τον Άρη!»

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε λίγο νωρίτερα μέσα από το INPAOK (δείτε ΕΔΩ) ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των ομάδων της Θεσσαλονίκης, όσον αφορά την εξάλειψη της βίας.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην επιθυμία του πατέρα του 19χρονου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (2/2) που είναι να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποκάλυψε πως είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίο συμφώνησαν να βρεθεί ημερομηνία που να βολεύει όλες τις πλευρές και να διεξαχθεί το φιλικό.

«Όσον αφορά το φιλικό μιλήσαμε με τον κύριο Καρυπίδη να βρούμε την ημερομηνία που θα είναι για όλους μας, κάτι που μπορεί να γίνει. Φυσικά και δεχόμαστε να γίνει το φιλικό. Είπαμε συζητήσαμε με τον κύριο Καρυπίδη ώστε να βρεθεί η ημερομηνία, δεν υπογράψαμε συμβόλαιο πότε θα γίνει, αλλά εννοείται πως θα γίνει», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης για την συνομιλία του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία