Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κροβίνοβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στην Ελλάδα»

Δημοφιλή

Χωρίς νικητή έληξε η χθεσινή (10/8) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Χάιντουκ στο Σπλιτ της Κροατίας και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν στο γήπεδο της Τούμπας την επόμενη Πέμπτη (17/8). Ο Δικέφαλος είχε καλές στιγμές στον αγώνα, ωστόσο δέχθηκε αρκετές φάσεις και από τους γηπεδούχους. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, δηλώσεις έκανε ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος σχολίασε την έκβαση του αγώνα, αλλά και την επερχόμενη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

«Ήμασταν καλύτεροι, θέλαμε περισσότερο τη νίκη και το γκολ. Δυστυχώς δεν μπήκε η μπάλα, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, κοιτάζουμε το νέο παιχνίδι της Κυριακής (Σλάβεν). Όσο για σήμερα, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, μας περιμένει ένα κολασμένο δεύτερο στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Κροβίνοβιτς και συμπλήρωσε:

Δεν μπήκε τώρα (σ.σ το γκολ), αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα μπει και την Πέμπτη. Γι’ αυτό δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε στο σωστό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το αν η τύχη δεν ευνόησε την Χάιντουκ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Δεν θα μιλήσω για τύχη και ατυχία. Φυσικά, πάντα χρειάζεται τύχη στο ποδόσφαιρο. Ας προχωρήσουμε, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Στην Ελλάδα, εμείς θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε. Ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά δεν σκοράραμε. Πρέπει να δουλέψουμε, αύριο είναι μια νέα ημέρα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Σλάβεν την Κυριακή. Πρέπει να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς. Η σεζόν είναι μαραθώνιος. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, έπαιξε αυτό που περιμέναμε. Είναι καλή και έμπειρη ομάδα, είναι καλοί σε άμυνα και τρανζίσιον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ελπίζουμε να περάσουμε. Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη και ελπίζω να το πετύχουμε», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κροβίνοβιτς.


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Τούμπας

Με αρκετές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ατομικό...

Στην ίδια κατηγορία