Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κάτοικος Σερρών ο Ουεντραόγκο

Δημοφιλή

Σήμερα (11/8) το πρωί ανακοινώθηκε επίσημα ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο από τον Πανσερραϊκό. Οι επαφές του Πανσερραϊκού με τον παίκτη του ΠΑΟΚ Β είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο πλέον είναι επίσημο το deal. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα των Σερρών και είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Ουεντραόγκο στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ισμαΐλα Ουεντραόγκο. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.
Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο είναι γεννημένος στις 05/11/1999 στην Ουαγκαντουγκού της Μπουργκίνα Φάσο, έχει ύψος 1.67 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2021, όταν και αποκτήθηκε από την Ντουάνς της πατρίδας του και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Β΄ έχοντας συνολικά 39 συμμετοχές. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 δόθηκε αρχικά δανεικός στον Βόλο και στην συνέχεια επέστρεψε για να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Μπουργκίνα Φάσο, έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές. Ο Ισμαΐλα αποκτήθηκε για να καλύψει τα κενά που έχουν προκύψει στην ομάδα μας με τους τραυματισμούς των Μορέϊρα και Κολομπίνο.

Ισμαΐλα, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό».


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία