Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κρίνεται του Μπάμπα στην αυριανή (29/11) προπόνηση

Δημοφιλή

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο ΠΑΟΚ τον Ράχμαν Μπάμπα, αφού και την Τρίτη (28/11) ακολούθησε μέρος του προγράμματος, και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θα κριθεί στην προπόνηση της παραμονής.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ένα παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εκεί έχει πέσει το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις λοιπόν. Στις λεπτομέρειες που θα κρίνουν την πρωτιά του ομίλου.

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Φρανκφούρτη για τη μεγάλη μάχη με την Άιντραχτ. Την Τρίτη (28.11) το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε και πάλι στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα.

O Μπάμπα έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι στη Γερμανία θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για Φρανκφούρτη.

Την Τετάρτη (29.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Γερμανία.

Στις 21:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Deutche Bank Park, η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ».


Τελευταία νέα

Καστορίνα: «Απέδειξαν την ποιότητα τους Κωνσταντέλιας- Κουλιεράκης!»

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σταμάτησε στα προημιτελικά του Europa Conference League, με την φορμαρισμένη Κλαμπ Μπριζ να...

Στην ίδια κατηγορία