Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κρέσπο: «Θα κλείσουμε όμορφα τη σεζόν»

Δημοφιλή

Το δικό του μήνυμα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το τελευταίο κομμάτι της σεζόν έστειλε ο Χοσέ Κρέσπο, που βρίσκεται στα πιτς, μετά το πρόβλημα που αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός:

Για τον ψυχολογικό αντίκτυπο που δεν υπάρχουν νίκες τον τελευταίο καιρό:

«Ελπίζω πως δεν θα μας επηρεάσει αυτό το πράγμα αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε μπροστά μας πολλά όμορφα πράγματα, να κατακτήσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και να κλείσουμε τη δεύτερη θέση. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε το επίπεδο των εμφανίσεων που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο δεν μπορούμε αυτό να το αφήσουμε να μας επηρεάσει γιατί η έχουμε συνέχεια και θέλουμε να την κλείσουμε με όμορφο τρόπο την σεζόν».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο αντίπαλος έχει δείξει ότι δεν βρίσκεται στα play off απλά και μόνο για την συμμετοχή, έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους του μέχρι στιγμής. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να σπάσουμε αυτό το κακό διάστημα που είχαμε χωρίς νίκη και να πάρουμε το τρίποντο και να κάνουμε το comeback».

Για την επιστροφή των συμπαικτών τους από τραυματισμό:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας γιατί θα μας δώσει την δυνατότητα να διαχειριστούμε διαφορετικά τα παιχνίδια. Μας λείπουν ποδοσφαιριστές έχουμε ήδη πολλά παιχνίδια, από πλευρά ενέργειας λοιπόν είμαστε πολύ πίσω οπότε κάθε ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός και είναι σημαντικό επίσης να επιστέψουν όλοι για έχουμε καλύτερη απόδοση και σύνθεση για να πετύχουμε τους στόχους που θέλουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία