Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Kούρτιτς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη μεταγραφή της καριέρας μου»

Δημοφιλή

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε χθες για τελευταία φορά την αποστολή του ΠΑΟΚ και πλέον προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Μπορώ να πω ότι αυτή η ήττα με πόνεσε ακόμα περισσότερο από τον περσινό τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) αξίζαμε περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι» δήλωσε ο Σλοβένος χαφ για τον τελικό κυπέλλου.

Οσο για την αποχώρηση του και τον απολογισμό της θητείας του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Τι μπορώ να πω; Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρο τον κόσμο, όλους τους φίλους της ομάδας. Μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή σεβασμό. Είναι δύσκολο για εμένα, αλλά μερικές φορές πρέπει να προχωρήσεις μπροστά, για το επόμενο βήμα της καριέρας σου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πραγματικά περήφανος για τα όσα έκανα εδώ. Ήταν η καλύτερη μεταγραφή της καριέρας μου. Οπότε το να τελειώσει έτσι δεν με κάνει χαρούμενο. Ήθελα όλο αυτό να τελειώσει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Θέλω να πω ευχαριστώ σε  όλους, ειδικά τους οπαδούς».


Τελευταία νέα

Πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να πάρει τον τίτλο

Μετά και την γκέλα ολκής με την ισοπαλία στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ απώλεσε πλέον μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων του...

Στην ίδια κατηγορία