Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κουλιεράκης: Και πώς να μην είναι ο MVP;

Δημοφιλή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον νεαρό στόπερ να έχει ασίστ και δύο γκολ στην επική ανατροπή-πρόκριση του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, για τη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Μία τεράστια νίκη για τον Δικέφαλο το βράδυ της Πέμπτης. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας, ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 της Κροατίας και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης . Ο Έλληνας αμυντικός έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Πέτυχε δύο γκολ, άσχετα αν το ένα χρεώθηκε ως αυτογκόλ, μοίρασε μία ασίστ, συμμετείχε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε κι ήταν άψογος ανασταλτικά.

Ο Κουλιεράκης με ποσοστό 62,88% κέρδισε τον τίτλο του Fans’ Man of the Match, σύμφωνα πάντα με τη δική σας ψήφο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με μία ακόμα αψεγάδιαστη εμφάνιση από τον Κροάτη πορτιέρε, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος μέτρησε άλλη μία εξαιρετική ευρωπαϊκή εμφάνιση στην σπουδαία καριέρα του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νάσο μάγκα, ανάμεσα μας πάντα!

Μαύρη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, ο Νάσος Κωνσταντίνου δέχτηκε το...

Στην ίδια κατηγορία