Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κουλακιώτης: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο υποψιασμένος»

Δημοφιλή

Για την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην προετοιμασία, το νέο του κέντρο άμυνας αλλά και τα επερχόμενα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, Γιώργος Κουλακιώτης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1», και την εκπομπή «Full Επίθεση».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι έτοιμος κόντρα στην Μπεϊτάρ:

«Δεν θα είναι 100% αλλά κάθε επαγγελματική ομάδα μπορεί να δει τις μετρήσεις με την τεχνολογία και να ξέρεις που βρίσκονται, για να είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι, δεν είναι φυσιολογικό. Αλλά για αυτό είναι ο προπονητής και οι συνεργάτες του εκεί, για να διασφαλίσουν ότι θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ».

Για την αποχώρηση του Ίνγκασον και την απόκτηση του Έκονγκ:

«Είναι πολύ σημαντική αλλαγή. Ο Ίνγκασον ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ο ιδανικός για το στυλ παιχνιδιού που ήθελε ο Λουτσέσκου. Ήταν αρχηγός και ήταν μεγάλη απώλεια. Ο Έκονγκ θα χρειαστεί χρόνο και τη βοήθεια των συμπαικτών του. Ας ελπίσουμε ότι θα φτάσει σε καλό επίπεδο άμεσα. Έχει έρθει από άλλο πρωτάθλημα κι άλλο στυλ παιχνιδιού. Θα χρειαστεί χρόνο για προσαρμοστεί. Αν έχει στο μυαλό του μόνο να κόψει και να δώσει με ασφάλεια τη μπάλα, δεν θα θέλει πολύ χρόνο. Είναι κακό για τον ίδιο που τα επίσημα παιχνίδια ξεκινούν τόσο γρήγορα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς:

«Είναι δύσκολο να βρεις αριστεροπόδαρο στόπερ, κι εμείς έχουμε πάρα πολλούς. Δε νομίζω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα, κι εγώ όταν έπαιζα μπορούσα να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις. Νομίζω ότι μπορούν και ο Κουλιεράκης και ο Μιχαηλίδης να παίξουν δεξιά, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Θέλει κάποια παιχνίδια για να προσαρμοστούν, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορούν να το πετύχουν γρήγορα, αν αγωνιστούν για τέσσερα-πέντε παιχνίδια εκεί».

Για την κατάσταση του Μιχαηλίδη μετά την επιστροφή από τον σοβαρό τραυματισμό:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθεις μετά από ένα τέτοιο τραυματισμό. Σιγά- σιγά έρχεται, πατάει καλά και με τα παιχνίδια θα είναι ακόμα καλύτερος. Είναι σημαντικό γρανάζι για τον ΠΑΟΚ και θα πάρει παιχνίδια, αρκεί κι αυτός να δουλέψει. Είμαι σίγουρος ότι δουλεύει και θα δουλέψει παραπάνω, είναι σίγουρο ότι θα γίνουν κάποια λάθη, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να επανέλθει».

Για το δίδυμο του Τσιγγάρα με τον Σβαμπ, που θα είναι οι δύο βασικές επιλογές στο πρώτο παιχνίδι με τη Λέφσκι:

«Είναι δύο παίκτες που μοιάζουν στο στυλ, ο Σβαμπ είναι λίγο πιο έμπειρος και ίσως λίγο πιο αργός από τον Τσιγγάρα. Αμυντικά και οι δύο είναι καλές λύσεις, αλλά και επιθετικά μπορούν να βοηθήσουν. Είναι δύο γρανάζια στο κέντρο σημαντικά για τον ΠΑΟΚ. Αν έχεις δύο χαφ στο κέντρο που μπορούν να κόψουν, βοηθούν στην αμυντική λειτουργία. Ο Σβαμπ μπορεί να δώσει λύση στο σκοράρισμα, και ο Τσιγγάρας σκόραρε σε φιλικό. Αν μπορούν να συνδυάσουν την αμυντική τους εικόνα με το σκοράρισμα, θα είναι αρκετά σημαντικοί για την ομάδα».

Για τη διαφορετική εικόνα του Χάρη Τσιγγάρα, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό της Τουλούζ:

«Μπορεί να βελτιωθείς, ακόμα κι αν δεν κάνεις πολλά παιχνίδια. Και μόνο η εμπειρία του γαλλικού πρωταθλήματος βοηθάει. Ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης και συνεχίζει να είναι. Θεωρώ ότι θα είναι μια από τις εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα ο Τσιγγάρας, εγώ τον πιστεύω πάρα πολύ».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει μάθει από το πάθημα με τη Λέφσκι:

«Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι υποψιασμένος. Θα έχει ζέστη, αλλά θα έχει και τον κόσμο του. Είναι δύσκολο για μένα που είμαι εκτός ομάδας να πω ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας ή το τακτικό πλάνο, πέραν των όσων βλέπουμε στα φιλικά παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό που πάθαμε πέρσι, σημαδεύτηκε όλη η σεζόν. Έμεινε για όλη τη χρονιά αυτή η εικόνα και δεν πρέπει να ξανασυμβεί».


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του Κωνσταντέλια

Kορυφαίος στη μεγάλη νίκη- ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον κόσμο του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία