Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κωττάς: «Στόχος πάντα η πρώτη ομάδα»

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ Β πάλεψε κόντρα στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, αλλά «λύγισε» στις καθυστερήσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι, αλλά και για την πρώτη του επαγγελματική χρονιά στην SL2 έκανε ο νεαρός στόπερ της δεύτερης ομάδας το Δικεφάλου, Δημήτρης Κωττάς.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τον μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο forzaonline:

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

«Σίγουρα ο σκοπός μας είναι πάντα να νικάμε. Έτσι έχουμε μάθει από μικροί, έτσι μας έχει μάθει και ο προπονητής μας ο κύριος Πάμπλο. Σήμερα αμυνθήκαμε καλά, αντέξαμε στην πίεση αλλά τελικά δεχθήκαμε το γκολ από μια άτυχη φάση στο 92′. Πλέον κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β. Πιστεύω ότι θα δουλέψουμε καλά και θα πάμε για τη νίκη στην Αθήνα».

Για την τρίτη διαδοχική ήττα και που τις αποδίδει: 

«Κανείς δεν θέλει να χάνει. Και στα τρία αυτά παιχνίδια έχουμε παλέψει σκληρά και θέλαμε τη νίκη. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να κοιτάξουμε μπροστά. Να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε για τη συνέχεια.

Για εμένα δε σημαίνει κάτι το ότι τώρα απέχουμε από την πρώτη θέση. Πάντα παίζουμε για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Με αυτή την ήττα απομακρυνθήκαμε από την κορυφή αλλά θα παλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να επανέλθουμε στην κορυφή».

Για τις απουσίες, είτε λόγω της πρώτης ομάδας, είτε λόγω τραυματισμών: 

«Έχουμε ένα δεμένο γκρουπ. Οποιοσδήποτε που στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν στον πάγκο, ήταν έτοιμος να μπει στην ομάδα και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Για τις πρώτες του εμπειρίες από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο:

«Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από αυτό της Κ19 που αγωνιζόμουν την περασμένη σεζόν. Οι αντίπαλοι είναι πιο έμπειροι. Αλλά τόσο ο κύριος Πάμπλο, όσο και οι συνεργάτες του με βοήθησαν για να ανταπεξέλθω. Εγώ θέλω να εξελίσσομαι και να βελτιώνω το παιχνίδι μου. Ο στόχος μου είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς να προπονηθώ με την πρώτη ομάδα, και σταδιακά αν τα καταφέρω να καθιερωθώ εκεί. Τώρα, θέλω να αγωνίζομαι στη δεύτερη ομάδα και να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία