Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κωττάς: «Μεγάλη χαρά για εμένα το γκολ»

Δημοφιλή

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, όπου είχε τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι, ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, και μάλιστα με ανατροπή, επικρατώντας με 3-1. Ένας εκ των πρωταγωνιστών, που διαμόρφωσε μάλιστα και το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας το παρθενικό του φετινό γκολ, ήταν ο Δημήτρης Κωττάς. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε μετά το παιχνίδι, για τη νίκη, το… ξέσπασμα του μετά το γκολ που έψαχνε καιρό, ενώ παράλληλα έκανε και τον δικό του μίνι απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γκολ και το… ξέσπασμα του:

«Ένιωσα κάτι σαν εξιλέωση, ήταν μεγάλη χαρά για εμένα αυτό το γκολ. Μου έφυγαν όλα τα νεύρα όταν κλώτσησα τη μπάλα έξω από το… γήπεδο. Το χάρηκα πολύ εκείνη τη στιγμή, και τα παιδιά ήρθαν, το πανηγυρίσαμε όλοι μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή».

Για αυτό που τους έδωσε την νίκη, παρότι ο Παναθηναϊκός Β ήταν αυτός που προηγήθηκε:

«Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό Β, γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Από πλευράς μας, νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι , είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Χάσαμε ευκαιρίες, χάσαμε το πέναλτι, αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτά. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να ηρεμίσουμε και ότι τα γκολ θα έρθουν. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και στο τακτικό κομμάτι και το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν η ομάδα έχει βγάλει αντίδραση, μετά τη εντός έδρας ήττα από τον ΠΟΤ Ηρακλή:

«Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Με τον Ηρακλή δεν κάναμε καλή εμφάνιση και για αυτό δεχθήκαμε τα τρία γκολ Και στις Σέρρες είχαμε μια καλή εμφάνιση, και κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για την Εθνική Κ19 και την μεγάλη πρόκληση των τελικών του Euro, στη Μάλτα:

«Με όλα τα παιδιά είμαστε δεμένοι, σαν μια οικογένεια. Έχουμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα, θα αφήσουμε ό,τι έχουμε στο γήπεδο και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο προπονητής μας έχει δώσει ένα πλάνο, και ο κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του. Είτε βρισκόμασταν δέκα παιδιά στις κλήσεις από τον ΠΑΟΚ, είτε οκτώ, είτε εννέα, το ίδιο θα ήταν».

Για τον δικό του μίνι απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώνεται:

«Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς, τον κύριο Πάμπλο, αλλά και όλους τους συνεργάτες του, που με βοήθησαν να εξελιχθώ τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν άνθρωπος. Ομαδικά, αν και δεν τελείωσε ακόμα το πρωτάθλημα, έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά κι αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογία. Με το που τελειώσει το πρωτάθλημα, θα κοιτάξουμε αμέσως την επόμενη σεζόν».


Τελευταία νέα

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον θρύλο Κλάους (pic)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανακοίνωσε μέσω των social media πως ήρθε η ώρα να μπoυν τίτλοι τέλους σε μια μεγάλη...

Στην ίδια κατηγορία