Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κοτάρσκι: «Ο τερματοφύλακας δεν πρέπει να έχει συναισθήματα, έκανα λάθος στο 1-0»

Δημοφιλή

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος του στο γκολ του Παναθηναϊκού, ενώ έκανε αναφορά και στα στοιχεία που κάνουν τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το χαρακτήρα του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Όταν είσαι τερματοφύλακας, πρέπει να μην έχεις συναισθήματα. Έκανα ένα λάθος στην φάση του 1-0 αλλά έπρεπε να το ξεχάσω και να είμαι συγκεντρωμένος στο ματς. Μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως το λάθος που έκανα, πρέπει να είσαι σταθερός και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Δεν με επηρέασε το λάθος μου και βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου σε ένα δύσκολο ματς»

Πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι και το έχει δείξει σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά δείξαμε ότι και εμείς θέλαμε την νίκη. Παλέψαμε για κάθε μπάλα και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό τον δύσκολο αγώνα. Ήμασταν πολύ κάτω στην σεζόν στην αρχή της, μετά ανεβήκαμε, στην συνέχεια πέσαμε ξανά αλλά όταν είμαστε ενωμένοι τα καλά πράγματα έρχονται. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

 


Τελευταία νέα

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ

Την τελευταία πρόβα τους πριν τον «τελικό» με τον Άρη, πραγματοποιούν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το...

Στην ίδια κατηγορία