Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κοτάρσκι: Ένας… Kέρβερος κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ (video)

Δημοφιλή

Τον Ιούλιο του 2022 ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ώστε να έρθει και να αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ, αφού το συμβόλαιο του Έλληνα κίπερ, μόλις είχε ολοκληρωθεί. Η συγκεκριμένη μεταγραφή είχε περάσει σχετικά στα… ψιλά, αλλά και αβεβαιότητα καθώς η μικρή ηλικία του για την θέση τερματοφύλακα δεν επέτρεπε κάποιο είδος ενθουσιασμό.

Και ξεκινάει η χρονιά και ο ΠΑΟΚ αποκλείεται από την Λέφσκι Σόφιας και όλα πάνε στραβά, όμως ο Δικέφαλος άρχισε να βρίσκει τα… πατήματά του όσο περνούσε ο καιρός. Σε αυτό βοήθησε και ο Κοτάρσκι, καθώς με τις επεμβάσεις του έχει βοηθήσει όλο το σύνολο στα μέγιστα. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις επεμβάσεις του σε Φιλαδέλφεια στο τετ α τετ του Πινέδα, σε Λεωφόρο μετά την κόντρα της μπάλας στο τείχος, το πέναλτι στο Χαριλάου, οι μεγάλες εμφανίσεις στον Πειραιά. Με το… καλημέρα ο Κοτάρσκι έδειξε την ποιότητά του, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει… φλέβα χρυσού σε αυτή την επιλογή.

Και την φετινή σεζόν βέβαια ο Κοτάρσκι δείχνει πως η απόδοσή του όλο κι ανεβαίνει, με αποκορύφωμα τις αποκρούσεις του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άιντραχτ, ενώ φέτος η μεσοαμυντική λειτουργία του Δικεφάλου είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα σε σχέση με πέρσι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε 68 παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει δεχθεί 60 τέρματα, δηλαδή κάτω από ένα γκολ ανά παιχνίδι, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 29 αγώνες.

Φυσικά, όλοι κάνουν λάθη και ο Κοτάρσκι δεν είναι εξαίρεση και ένα από αυτά έγιναν στην Τρίπολη, ωστόσο από την στιγμή που δεν κόστισε βαθμούς, θα ξεχαστεί γρήγορα και το 2024 αναμένεται να είναι η χρονιά που μπορεί να απογειώσει τον Κοτάρσκι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα, πως ο Κοτάρσκι βρίσκεται στον… προθάλαμο της Εθνικής Κροατίας, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Ζλάτκο Ντάλιτς, να έχει τις… κεραίες του ανοιχτές, για την πορεία και τα κατορθώματα του Ντόμινικ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Κερδίζει τον Αιολικό, εξασφαλίζεται και τυπικά

Σήμερα στις 16.00 ο ΠΑΟΚ Β΄ αντιμετωπίζει τον Αιολικό, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία