Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κόουπμαν: «Τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη»

Δημοφιλή

Το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (8/4) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον δεύτερο προημιτελικό αγώνα της Α1 πόλο ανδρών.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, Τζέσε Κόουπμαν, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ.

Ο Ολλανδός Διεθνής περιφερειακός τόνισε πως ο Δικέφαλος θα προσπαθήσεις να κάνει τα πάντα για να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουμε την σειρά, στέλνοντας την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, γι’ αυτό θα παίξουμε ελεύθερα και θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό φυσικά δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε μία καλή ομάδα.

Μπορεί αυτό να μην φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας τη σεζόν, σε αυτό μπορεί να επηρεαστήκαμε από την απουσία του Μιλάρντοβιτς. Στο δεύτερο παιχνίδι θα τον έχουμε στην διάθεση μας. Έτσι, με ψυχολογία και σωστή προετοιμασία θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε, και να είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, τον οποίο καλώ στο Ποσειδώνιο!».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία