Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Φενόλιο: «Είμαι πεπεισμένος για την ομάδα μου»

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (8/4) τον Άρη, στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού του φετινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Μάρκο Φενόλιο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονική διάρκειας λόγω τύχης, αλλά επειδή δούλεψε σκληρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος γιατί ξεκινάει η καλύτερη περίοδος της σεζόν. Τα πλέι-οφ είναι ένα διαφορετικό, νέο, πρωτάθλημα, στα οποία όλα μπορούν να συμβούν. Τα παιχνίδια με τον Άρη δεν θα είναι εύκολο, ειδικά το αυριανό στην Μίκρα, στο οποίο ο αντίπαλος θα έχει την στήριξη του κόσμου του.

Εγώ είμαι πεπεισμένος για την ομάδα μου, δεν τερματίσαμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας λόγω τύχης, αλλά επειδή δουλέψαμε σκληρά. Θα χρειαστεί να μείνουμε απολύτως συγκεντρωμένοι, διότι το σύστημα των πλέι-οφ είναι κάπως μπερδεμένο. Μπορεί και ένα σετ να παίξει την ρόλο του σε αυτή την σειρά. Γι’ αυτό τον λόγο ζήτησα από τις παίκτριες μου να είναι συγκεντρωμένες και προετοιμασμένες, διότι δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία