Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κοντά στην Αλ Χιλάλ ο Κονσεϊσάο

Δημοφιλή

Το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο. Γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν τα τελευταία 24ωρα πως ο Πορτογάλος προπονητής της Πόρτο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων.

Ωστόσο, η Αλ Χιλάλ μπήκε… σφήνα στην υπόθεση του 48χρονου τεχνικού, σύμφωνα με τους Γάλλους. Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν ως στόχο να βελτιώσουν το πρωτάθλημα και γι αυτό πέρα μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών θέλουν να αποκτήσουν και μεγάλα ονόματα προπονητών.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα η Σέρτζιο Κονσεϊσάο να μην ήταν διατεθειμένος να αφήσει την Πόρτο και την Ευρώπη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη.

Η Αλ Χιλάλ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός του στρώνει «χρυσάφι». Συγκεκριμένα η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει στον Κονσεϊσάο 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και είναι διατεθειμένη να πληρώσει 18 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτο για την αποδέσμευσή του, σύμφωνα με την Record.

Όπως αναφέρει το Πορτογαλικό Μέσο ο Κονσεϊσάο θεωρεί το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ελκυστικό και εντυπωσιάστηκε με το έργο του συλλόγου, που παρουσίασε ο Ζόρζε Μέντες.

Θυμίζουμε ότι ο 48χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Πόρτο έως το 2024, αλλά η Αλ Χιλάλ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον πείσει.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία