Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Το μυαλό μας στον Πανσερραϊκό»

Δημοφιλή

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, τόσο για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, όσο και για αυτόν με την Άιντραχτ στην Γερμανία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί όλα τα παιδιά είναι υγιείς, το γκρουπ είναι γεμάτο και αυτό μας δημιουργεί αυτοπεποίθηση. Η δουλειά με όλους τους παίκτες ξεκινά και πάλι και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται».

Αν οι εμφανίσεις του Αντρίγια με την Εθνική και η συμμετοχή σε ένα μεγάλο τουρνουά δίνουν στους παίκτες έξτρα αυτοπεποίθηση:

«Όταν εξασφαλίζεις την πρόκριση και πας σε ένα μεγάλο τουρνουά και προέρχεσαι από πετυχημένα πράγματα με την Εθνική σου είναι πάντα όμορφο, χαρούμενοι είμαστε και εμείς με τα παιδιά που πηγαίνουν στις χώρες τους και τα πηγαίνουν καλά».

Αν η αλλαγή έδρας με τον Πανσερραϊκό επηρεάζει τον ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι κάτι που έγινε τελευταία στιγμή, το ξέραμε κάποιες μέρες πριν οπότε δεν αλλάζει κάτι στην σκέψη μας, πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για την εικόνα του Πανσερραϊκού έως τώρα και τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Ο Πανσερραϊκός είναι πολύ μαχητική ομάδα, έχει αθλητική και μαχητική νοοτροπία στα παιχνίδια του, γι’ αυτό πρέπει εμείς να έχουμε ένταση και με την ποιότητά μας να πάρουμε το τρίποντο. Τα παιδιά πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την διακοπή που μπορεί κάθε ομάδα να αποσυντονιστεί, να επιστρέψουμε στο γήπεδο όπως το… αφήσαμε».

Αν το μυαλό του γκρουπ ταξιδεύει στην Γερμανία από τώρα:

«Έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Άιντραχτ και να έχουμε το μυαλό μας στον Πανσερραϊκό, αν δεν είμαστε σοβαροί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Οπωσδήποτε το παιχνίδι στην Γερμανία είναι σημαντικό αλλά θα το δούμε μετά από το αυριανό ματς, θα έχουμε πέντε μέρες μπροστά μας».


Τελευταία νέα

Αλέγκρι σε δημοσιογράφο: «Θα έρθω να σου ξεριζώσω τα αυτιά»

Έξαλλος ήταν ο Μασιλιμιάνο Αλέγκρι με την λήξη του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας παρόλο που η Γιουβέντους το κατέκτησε με...

Στην ίδια κατηγορία