Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Ολοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι»

Δημοφιλή

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης στο Ελσίνκι, στο βαρύ πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, στο βάθος του ρόστερ και, φυσικά, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τη νίκη στο Ελσίνκι: «Κάθε νίκη είναι σημαντική στο ξεκίνημα μιας διοργάνωσης. Οπωσδήποτε μία νίκη εκτός έδρας είναι ακόμη πιο σημαντική. Αυτό μας δίνει έναν ενθουσιασμό για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια, πολύ σημαντικά και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος μάς προσφέρει καινούριες δυνατότητες και δεδομένα σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Είναι σημαντικό ότι θέλουμε κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το βάθος στο ρόστερ: «Τα παιχνίδια που ακολουθούν από δω και πέρα είναι πάρα πολλά. Παίζουμε ανά τρεις -τέσσερις ημέρες, οπότε όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα σε σοβαρό βαθμό ετοιμότητας, έτσι ώστε να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα, όποιο παιχνίδι κι αν είναι αυτό. Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία ποιος βοήθησε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ο προπονητής βλέπει την ετοιμότητα κάθε παίκτη και επιλέγει ποιος πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Το σίγουρο είναι πως όλα τα παιδιά είναι απαραίτητα».

Για το αν ο Λουτσέσκου είναι ικανοποιημένος με την ετοιμότητα της ομάδας: «Ο προπονητής θα είναι χαρούμενος όταν η ομάδα φτάσει στο επίπεδο της ποιότητας του ποδοσφαίρου, που ο ίδιους περιμένει. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να μπει σε χρονικό περιθώριο, αλλά με τη δουλειά που γίνεται και την προσπάθεια των παιδιών, νομίζω ότι θα φτάσουμε πολύ γρήγορα σε αυτό το επίπεδο».

Για τα διαδοχικά ταξίδια και τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα υπάρχει δυσκολία στα μακρινά ταξίδια, ιδιαίτερα στα δικά μας, τα οποία είναι στη Φινλανδία, στη Σκωτία. Είναι μεγάλες οι αποστάσεις και τα μεγάλα ταξίδια δημιουργούν ένα θέμα στην ομάδα. Αυτά πρέπει να ξεπεραστούν, αυτό είναι το πρόγραμμα της ομάδας και το αποδεχόμαστε. Κάνουμε τα πάντα για να μπορούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα και να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτό το πρόγραμμα. Ο ΠΑΣ είναι μια ωραία και οργανωμένη ομάδα, έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου που το υποστηρίζουν πολύ καλά, με παιδιά που τρέχουν πολύ στο γήπεδο και αγωνίζονται. Σίγουρα, δεν είναι ένας εύκολος αγώνας, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία