Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Αυτά τα στοιχεία θα καθορίσουν το νικητή»

Δημοφιλή

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανέλυσε το κυριακάτικο ντέρμπι του «Βικελίδης» μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ

«Μείναμε ικανοποιημένοι, σε γενικές γραμμές, από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς με τον Αρη. Χαιρόμαστε πολύ, που επιστρέφουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζίμας. Το ρόστερ μας είναι γεμάτο και δεν μας επηρεάζουν οι αναγκαστικές απουσίες των Εκόνγκ και Σαμάτα» υποστήριξε αρχικά ο εκ των συνεργατών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Και συνέχισε: «Το ματς με τον Αρη είναι άλλο ένα παιχνίδι τριών βαθμών. Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά μας. Ναι μεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα, αλλά κι αυτό θα δώσει τρεις βαθμούς στο νικητή. Είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος, έχουμε και τα πλέι οφ. Βέβαια, κάθε βαθμός που χάνεται, είναι σημαντικός».

Οσο για τα στοιχεία, που θα καθορίσουν το παιχνίδι, υποστήριξε: «Θέλουμε αγωνιστική πειθαρχία και οργάνωση, να δείξουν οι παίκτες μας την προσωπικότητά τους. Περιμένουμε να παρουσιαστεί η ομάδα όπως σε όλο το προηγούμενο διάστημα».

Και κατέληξε: «Πλέον, όλα τα ματς είναι διαφορετικά χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Δεν είναι το πρώτο ματς, είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα».


Τελευταία νέα

Ανεβάζει στροφές για την τελευταία μάχη ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό...

Στην ίδια κατηγορία