Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κωνσταντέλιας-Μπριζ έχουν… παρελθόν

Δημοφιλή

Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ αναμένεται να κοντραριστούν μετά το 2010-2011 εν προκειμένω στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, έχοντας τον Μάικλ Κρμένστικ ως συνδετικό κρίκο δεδομένης της θητείας του σε αμφότερα τα ποδοσφαιρικά κλαμπ, με την επισήμανση πως και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πρόκειται να συναντήσει πρώην συμπαίκτη του από τη Λουντογκόρετς. Στο «κάδρο», ωστόσο, τοποθετείται και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεδομένου πως είχε ένα σύντομο πέρασμα από το βελγικό πρωτάθλημα με θητεία στην Έουπεν κάτι που σημαίνει πως γνωρίζει καλά την επικείμενη αντίπαλο του Δικεφάλου.

Ποια είναι η… ιδιαιτερότητα με τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ;

Αξίζει να ειπωθεί πως η Κλαμπ Μπριζ συνδέθηκε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον οποίο χαρακτήρισε ως κλώνο του Μέσι από το σύντομο πέρασμά του στην ΚΑΣ Έουπεν. Οι Βέλγοι απέκτησαν τρεις ποδοσφαιριστές υπό καθεστώς δανεισμού: Τον Τόρμπεν Μίσελ της Γκλαντμπαχ, τον Τέντι Αλόχ της Παρί Σεν Ζερμέν και τον εξτρέμ του Δικεφάλου, με την υποσημείωση πως ο τελευταίος αποκτήθηκε μέσω του Μιχαήλ Βαλκάκη, Ελληνοαυστραλού βοηθού προπονητή έχοντας βρεθεί πίσω από το δανεισμό του «Ντέλια».

Φυσικά και ο Μιχαήλ Βαλκάνης γνώριζε ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ένα κορυφαίο ταλέντο στην Ελλάδα ολοκληρώνοντας ένα εξαιρετικό τεστ στην Μπαρτσελόνα σε ηλικία 15 ετών, ωστόσο, οι Καταλανοί έκαναν εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Μετά την αποτυχία της συμφωνίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την περίπτωση αλλά δεν ευδοκίμησε μεταγραφή. Αναμενόμενα από την εξάμηνη παρουσία του στο Βέλγιο, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ μαγνήτισε τα βλέμματα σε συνάρτηση με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, «αναγκάζοντας» την Κλαμπ Μπριζ να εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ενδεικτικό πως αναφορές από ΜΜΕ του Βελγίου υποστήριξαν πως σκάουτερ της ομάδας παρακολούθησαν μέχρι και διά ζώσης τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό στην εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την περσινή αγωνιστική περίοδο όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σημείωσε το παρθενικό του γκολ υπογράφοντας το εμφατικό 0-3 της ομάδας του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εξαιτίας του υψηλού ανταγωνισμού από ομάδες υψηλότερων κυβικών της Κλαμπ Μπριζ, το ενδιαφέρον των Βέλγων υποχώρησε αλλά παραμένει πάντα σταθερό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία