Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κοιτάει μπροστά και πάει για τη νίκη στην Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Οκτώβριος δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Super League από τον Παναθηναϊκό με 1-2 στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αυτό τον μήνα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται να βγάλουν αντίδραση μέσα σε έναν μήνα «φωτιά» με διαδοχικούς αγώνες και ντέρμπι. Ο Δικέφαλος βρίσκεται στο -7 από την κορυφή έξι αγωνιστικές, αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ενώ έρχονται απαιτητικές αναμετρήσεις μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν έχει κατορθώσει να γνωρίσει τη χαρά της νίκης μακριά από την Τούμπα, μετρώντας μία ήττα από τη Λέφσκι Σόφιας και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Άρη και ΟΦΗ. Για τους «ασπρόμαυρους» έπονται δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό (9/10) και Ολυμπιακό (17/10), όπου πρέπει να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αμφότερα τα παιχνίδια θα είναι «δοκιμασίες» για τον Δικέφαλο, ο οποίος προσπαθεί να βρει σταθερότητα, μετά τις ριζικές αλλαγές στο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι. Για τον μήνα Οκτώβριο ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα του, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει αγώνα και στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα του Οκτωβρίου:

9/10/22: Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

17/10/22: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

23/10/22: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

30/10/22: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία