Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έρχεται καμπάνα για Καραπαπά και Βρέντζο

Δημοφιλή

Σε απολογία κλήθηκαν για το μεσημέρι της Παρασκευής οι Κώστας Καραπαπάς, Γιάννης Βρέντζος, Δημήτρης Αγραφιώτης αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού έχουν κληθεί σε απολογία για υβριστική συμπεριφορά.

Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύουν με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για διάστημα από 15 ημέρες έως έξι μήνες.

Από… κοντά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός που κινδυνεύει με πρόστιμο έως 90.000 ευρώ, από το ίδιο άρθρο για τη συμπεριφορά του αξιωματούχου της.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη λίγες ώρες μετά το ματς, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για «καραστημένη διαιτησία» και για «στημένη Ομοσπονδία» αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ που εκτός απρόοπτου, θα ασκήσουν πειθαρχική δίωξη για «εξύβριση και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα.

Στο άρθρο 2, της παραγράφου 20α μάλιστα, αναφέρει ότι «επιβαρυντική μορφή δυσφήμησης ή εξύβρισης ή δυσμενών κρίσεων αποτελεί η δυσφήμιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της ΚΕΔ ή των διαιτητών αγώνα με δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσις από πρόσωπα που εμπίπτουν στον παρόντα Κώδικα».

Η υπόθεση θα πάει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ κινδυνεύει με πρόστιμο από 10.000 έως 50.000 ευρώ.


Τελευταία νέα

Το PAOK Inside σε στέλνει στο ντέρμπι της Τούμπας!

To FORZA Group TV προσφέρει σε δύο τυχερούς  δύο εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία