Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κλήρωση μέχρι και τα ημιτελικά

Δημοφιλή

Σήμερα στις 13.00 σε ξενοδοχείο της Αθήνας και με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις όλων των φάσεων του κυπέλλου (των «16», της προημιτελικής και της ημιτελικής), όπως κι εκείνη για το γηπεδούχο του τελικού.

Στη διοργάνωση μπαίνουν τώρα οι τέσσερις ομάδες, που είχαν φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο Αρης. Άλλες πέντε ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ συνεχίζουν στο θεσμό. Αυτές είναι η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Βόλος, η Λαμία κι ο Λεβαδειακός. Πέντε είναι οι «εκπρόσωποι» της Σούπερ Λιγκ 2, η Καλαμάτα, η Καλλιθέα, ο Απόλλων Πόντου, η Κηφισιά κι ο Πανσερραϊκός, ενώ την τελική 16άδα συμπληρώνουν δύο ομάδες της Γ΄ κατηγορίας, ο Άγριος Νικόλαος κι ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Οσο για την έδρα του τελικού; ΟΑΚΑ, αν οι φιναλίστ είναι ομάδες της Αθήνας, Πανθεσσαλικό, αν είναι μία από Αθήνα και μία από Θεσσαλονίκη, ενώ αν το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ-Αρης ο τελικός θα γίνει Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία