Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ραζβάν, εσύ αποφασίζεις!»

Δημοφιλή

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του Μουντιάλ και τα τρέχοντα ζητήματα συζητήθηκαν την προηγούμενη βδομάδα σε τηλεδιασκέψεις με ιδιοκτησία, διοίκηση και προπονητή…

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπάρχει μια ικανοποίηση για την τελευταία εικόνα της ομάδας, παρότι και ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί ότι στον πρώτο γύρο η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη, επισήμανε ότι υπάρχουν ακόμη δυο… ημίχρονα, ο δεύτερος γύρος και τα πλέι οφ, όπου ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανεβάσει στροφές και να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα και καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι συζητήσεις αυτής της εβδομάδες έγιναν πάνω σε τρεις άξονες, με τον Ιβάν Σαββίδη να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλο τον οργανισμό.

“Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, το γνωρίζεις, σε σένα έχω εμπιστευτεί την ομάδα, πάρε τις αποφάσεις που πιστεύεις και πες τί πρέπει να κάνουμε” ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στον Ράζβαν Λουτσέσκου κι αυτό το μήνυμα το πήρε όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ο Σαββίδης επισήμανε στον προπονητή, ότι αυτός θα αποφασίσει τι είδους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατέστησε σαφές ότι αυτός έχει το κουμάντο σ΄ αυτόν τον τομέα. Όλα θα περάσουν από τα χέρια του, όπως και η τελική απόφαση.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, εκτός της περίπτωσης Μάρτινς, συνεχίζεται η αναζήτηση και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να γίνει η πρώτη οριοθέτηση στόχων, προκειμένου να περάσει ο ΠΑΟΚ στα επόμενα στάδια.

Παράλληλα, κατέστη σαφές, όπως έγραψε η FORZA και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι το ρόστερ πρέπει να αδειάσει από τους ποδοσφαιριστές που είναι στα πλάνα του προπονητή (Μουργκ, Νινούα…) για τους οποίους ο Μπότο πρέπει να εντείνει την προσπάθεια να βρει τρόπο να αλλάξουν ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις, εφόσον υπάρξουν προτάσεις ή εφόσον ο προπονητής κρίνει πως δεν χρειάζεται κάποιους παίκτες.

ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε και το θέμα της προετοιμασίας της ομάδας στο διάστημα της διακοπής λόγω του Μουντιάλ.

Ο Λουτσέσκου ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα να πάει η ομάδα για κάποιες μέρες στην Κύπρο για να δώσει και φιλικούς αγώνες και φυσικά δόθηκε το ΟΚ από την ιδιοκτησία.

Μάλιστα ο Χρήστος Καρυπίδης (που έπαιξε ποδόσφαιρο στις τρεις μεγάλες ομάδες του νησιού, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλωνα Λεμεσού) έφυγε ήδη για την Κύπρο, προκειμένου να δει γήπεδα για προπόνηση, ξενοδοχείο για να μείνει η αποστολή και να κάνει επαφές για να κλειστούν τρία φιλικά στο διάστημα της παραμονής στη μεγαλόνησο.

Τα δύο πρώτα φιλικά έχουν σχεδόν κλείσει, το ένα με ομάδα της Κύπρου και το δεύτερο με ομάδα του Ισραήλ που θα κάνει κι αυτή προετοιμασία εκεί, και το τρίτο φιλικό θα κλειστεί με ομάδα εκτός Κύπρου, που θα βρίσκεται κι αυτή για προετοιμασία στο ίδιο μέρος.

*** Μέσα στην εβδομάδα έκλεισε η συμφωνία με τον Λευτέρη Λυρατζή, για να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026. Ο Καβαλιώτης αμυντικός επιβραβεύεται με αύξηση των αποδοχών του, ενώ στο συμβόλαιο δεν θα υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, καθώς αυτή είναι πλέον η πολιτική της ΠΑΕ, ώστε να μην χάνονται παίκτες χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Οριστικό: Αναβάλλεται ο αγώνας του ΠΑΟΚ!

Σε οριστική αναβολή οδηγήθηκε, όπως αναμενόταν, ο πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά την τροφική...

Στην ίδια κατηγορία