Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κληρώνει για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο πρώτος γύρος της Basket League τελείωσε, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τον κλειδάριθμο του Πανιωνίου, ο οποίος συμμετέχει στη διοργάνωση ως κάτοχος του UNICEF Trophy.

Ο Πανιώνιος και οι  επτά πρώτες ομάδες της κατάταξης στην Basket League με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Αυτές είναι κατά σειρά 1. Ολυμπιακός, 2. Παναθηναϊκός, 3. Περιστέρι , 4. ΠΑΟΚ, 5. Κολοσσός, 6. Άρης και 7. ΑΕΚ.

Ανάλογα με τον κλειδάριθμο που θα πάρουν οι «κυανέρυθροι», θα μετακινήσει προς τα κάτω τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ εξυπακούεται ότι δεν αλλοιώνεται η σειρά κατάταξης.

Αν, για παράδειγμα, πάρει τον κλειδάριθμο «5», τότε ο Κολοσσός Ρόδου που ήταν πέμπτος στη βαθμολογία του πρώτου γύρου θα πάει έκτος, ο έκτος Άρης θα πάει έβδομος και η έβδομη ΑΕΚ θα πάει όγδοη.

Ο ΠΑΟΚ ως τέταρτος είναι να παίξει με την ομάδα με τον αριθμό πέντε, που αυτή την ώρα είναι ο Κολοσσός Ρόδου. Μένει να φανεί αν αυτό θα αλλάξει, μετά τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος.

Για τα ζευγάρια των προημιτελικών δεν θα γίνει κλήρωση, αλλά θα παίξουν στα προημιτελικά ο πρώτος με τον όγδοο, ο δεύτερος με τον έβδομο, τρίτος με τον έκτο και ο τέταρτος με τον πέμπτο.

Αντίστοιχα, στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν ο νικητής του ζευγαριού 1-4 με αυτόν του 4-5 και νικητής του ζευγαριού 2-7 με αυτόν του 3-6.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Την Πέμπτη 12/1 θα διεξαχθεί η κλήρωση για τη Δ’ φάση του κυπέλλου ανδρών και συγκεκριμένα όπως προβλέπεται από την προκήρυξη για τη θέση που θα καταλάβει η ομάδα που κατέκτησε το UNICEF Trophy, δηλαδή ο Πανιώνιος.

Η θέση που θα καταλάβει, θα μετακινήσει προς τα κάτω τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ εξυπακούεται ότι δεν αλλοιώνεται η σειρά κατάταξης των ομάδων της basket league εφόσον ο Πανιώνιος λάβει τον αριθμό 8».


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία