Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κλέπκου: «Έτσι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (19/4) το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των ημιτελικών του φετινού πρωταθλήματος.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου, Μαρία Κλέπκου, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, με την ακραία του Δικεφάλου να αναφέρεται στην αυριανή (19/4) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην ουσία βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν, στο πιο σημαντικό κομμάτι της. Θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες, διότι γι’ αυτό τον λόγο προπονούμαστε σκληρά όλο αυτό το διάστημα.

Η θέληση που έχουμε όλες είναι τεράστια, και αν δείξουμε την ομαδικότητα και την μαχητικότητα που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τότε θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και στο ποιος έχει την μεγαλύτερη θέληση να φτάσει στον στόχο. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι.

Σίγουρα ο κόσμος που ήταν παρών στα τελευταία παιχνίδια μας βοήθησε πάρα πολύ, και πιστεύω ότι αν είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον ΟΣΦΠ

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για...

Στην ίδια κατηγορία