Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κλείδωσαν σε χώρο κόσμο με εισιτήρια! (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League. Ωστόσο, το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς εκτός γηπέδου, κινδύνεψαν ζωές. Ζωές οπαδών του ΠΑΟΚ, ζωές Ελλήνων πολιτών στην καρδιά της Ευρώπης.

Σκηνές χάους εκτυλίχτηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του «Γιαν Μπρέιντελ» με την αστυνομία του Βελγίου, να κάνει ακατανόητη χρήση βίας και χημικών. Ακόμη ένα video έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν κλειστεί απ’ ότι φαίνεται σε ένα πάρκινγκ από την αστυνομία, έχοντας ήδη βραχεί από την αύρα νωρίτερα. Συμπεριφορά λες και οι οπαδοί του Δικεφάλου ήταν πρόβατα και τους έκλεισαν μέσα στο μαντρί.

Πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να διατηρεί απίστευτη ψυχραιμία, σε μια κατάσταση η οποία δεν ήθελε πολύ ώστε να θρηνήσουμε κάποιο θύμα ή θύματα. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τραβάει το video φώναξε στους αστυνομικούς «ντροπή σας», χωρίς ωστόσο να δείχνουν να ενοχλούνται, παρ’ όλο που ο οπαδός του Δικεφάλου τους έδειχνε πως είχε εισιτήριο.

Δείτε παρακάτω ακόμη ένα σοκαριστικό video:

@akisxourou #bruggee #belgium #bastaralay ♬ πρωτότυπος ήχος – Akis Xourou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Ντέμης

To άσπρο μαύρο πήγε να κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε μια προσπάθεια του να δικαιολογήσει την ακραία συμπεριφορά του...

Στην ίδια κατηγορία