Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κηφισιά: Ενίσχυση με Μενέντες

Δημοφιλή

Στη Super League θα συνεχίσει την καριέρα του Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες που μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Άρη, θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Κηφισιάς για παραμονή στη πρώτη κατηγορία.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του και έτσι αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Ο Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Τσατσαρίτα Τζούνιορς, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Όσα σπουδαία πέτυχε με τον σύλλογο της πατρίδας του έφεραν τη μεταγραφή στη Σεβίλλη το 2012.

Με τη β’ ομάδα της Σεβίλλης κατέγραψε 56 συμμετοχές πριν επιστρέψει στην Τσατσαρίτα Τζούνιορς. Το 2016 μετακόμισε στην Ταγιέρες, στην οποία είχε μια γεμάτη διετία με 31 συμμετοχές και 10 γκολ στην Primera Division της Αργεντινής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία