Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κηδεία της Μάιντς στην Ντόρτμουντ και Πρωταθλήτρια ξανά η Μπάγερν!

Δημοφιλή

«Σπαγγάτο» δεν ξέρουν στη Γερμανία. Η αδιάφορη Μάιντζ πήγε στο Ντόρτμουντ που είχε φορέσει τα γιορτινά του και… παίζοντας στα ίσα πήρε το 2-2 και έστεψε πρωταθλήτρια τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία πήρε δραματικό διπλό (1-2) στην Κολωνία με γκολ του Μουσιάλα στο 89ο λεπτό!

Υπάρχουν πράγματα που είναι εκτός λογικής. Πράγματα που δεν ξεπερνιούνται ποτέ. Τραύματα, που δεν επουλώνονται. Όλη η πόλη περίμενε αυτή την στιγμή εδώ και 11 χρόνια. Όλη την εβδομάδα είχε στηθεί μία γιορτή περιμένοντας την επιστροφή της Μπορούσια στην κορυφή της Bundesliga. Ένα κίτρινο ποτάμι γέμισε το γήπεδο, καταναλώνοντας τόνους μπύρας από το πρωί, πιστεύοντας ότι η αδιάφορη Μάιντς θα παίξει απλώς τον ρόλο του κομπάρσου στην φιέστα της Μπορούσια.

Αμ, δε! Περίπου 3.000 οπαδοί της Μάιντς ταξίδεψαν στην Βεστφαλία, δείχνοντας την απόλυτη πίστη στην ομάδα της, που ήταν δεδομένο ότι θα έπαιζε για την φανέλα και την ιστορία της! Η Μάιντς έκανε την απόλυτη «κηδεία» και με το 2-2 ψαλίδισε τα όνειρα της Ντόρτμουντ για ένα πρωτάθλημα. Ακόμα κι έτσι όμως, για λίγο πρωτάθλημα ήταν κιτρινόμαυρο. Η αδιάφορη Κολωνία με πέναλτι του Λιούμπιασιτς ισοφάριζε στο 81ο λεπτό την Μπάγερν και έβαζε ξανά κίτρινη κορδέλα στην σαλατιέρα.

Στην Γερμανία όμως υπάρχει ένα αξίωμα. Στο τέλος… κερδίζει η Μπάγερν! Μία γκολάρα του Μουσιάλα στο 89ο λεπτό ανέστησε τους κλινικά νεκρούς Βαυαρούς και τους χάρισε το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τον πιο ακραίο, τον πιο ανατρεπτικό τρόπο!


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία