Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κι όμως: Γκουερίνο-Πρίγιοβιτς και ΠΑΣ… συνδέονται

Δημοφιλή

H ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της Super League  κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Ηπειρώτες:

Αυτή είναι η 30η φορά που ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε αγώνα πρωταθλήματος, με τις προηγούμενες 29 αναμετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί με 20 νίκες του Δικεφάλου, πέντε νίκες του ΠΑΣ Γιάννινα και τέσσερις με ισοπαλία.

Μόνο σε ένα από αυτά τα 29 ματς δεν έχει σημειωθεί γκολ, στις 11 Δεκεμβρίου 1983, στη λευκή ισοπαλία μεταξύ τους στην Τούμπα. Οι άλλες τρεις ισοπαλίες που έχουν σημειωθεί μεταξύ τους είναι με 1-1.

Έπειτα από ένα σερί με επτά διαδοχικές νίκες που είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δύο έδρες, η ομάδα της Ηπείρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2021-22 κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην Τούμπα και να βάλει ένα προσωρινό τέλος στο απόλυτο του ΠΑΟΚ, ο οποίος στα έξι παιχνίδια που ακολούθησαν πήρε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε στα Γιάννινα για την διαδικασία των Play Offs της σεζόν 2021-22.

Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει στα δύο τελευταία εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτι που σημαίνει πως στα τελευταία 10 ματς με την ομάδα της Ηπείρου, ο Δικέφαλος έχει επτά νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες στην έδρα του.

Ο ΠΑΟΚ στις πρώτες περιόδους της παρουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη κατηγορία, είχε κρατήσει το αήττητο εντός έδρας και η πρώτη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε το 2001 με 3-2. Στα πρώτα 13 είχε 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες με την ομάδα της Ηπείρου.

Οι πρώτοι σκόρερ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ανεξάρτητα έδρας είναι ο Νέτο Γκουερίνο, ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Αλεξάντραρ Πρίγιοβιτς με τρία γκολ.

Μόνο οι εννιά από τις 20 νίκες του ΠΑΟΚ είναι χωρίς να δεχθεί γκολ και τα αγαπημένα του σκορ στις εντός έδρας νίκες του είναι το 1-0 που έχει εμφανιστεί πέντε φορές, όσες και το 2-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δηλαδή, γιατί πρέπει να συμμαχήσω με το ψυχοπαίδι του Θωμά Μητρόπουλου;

Η νίκη επί της ΑΕΚ κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος, αυξάνοντας κατά 25% τις ελπίδες...

Στην ίδια κατηγορία