Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κι άλλη τιμωρία για την Γιουβέντους;

Δημοφιλή

Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Γιουβέντους καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να της αφαιρεθούν άλλοι 20 βαθμοί. Μετά την αφαίρεση των 15 βαθμών για την υπόθεση «Plusvalenza», που αφορά παραποιήσεις οικονομικών στοιχείων σε αγοραπωλησίες παικτών, οι μπελάδες δεν έχουν τελειώσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere dello Sport, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας ετοιμάζει νέα ποινή, που μπορεί να φτάσει στην αφαίρεση 20 βαθμών, για παραποίηση στοιχείων που αφορά τις μειώσεις των μισθών των παικτών κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Υπάρχουν, μάλιστα, και αποδεικτικά στοιχεία, όπως συζητήσεις διοικούντων με ποδοσφαιριστές της ομάδας, πρώην και νυν, που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές.

Η Γιουβέντους είχε ανακοινώσει στις 28 Μαρτίου 2020 ότι οι παίκτες της είχαν παραιτηθεί από τέσσερις μισθούς τους κάτι που θα εξοικονομούσε στην ομάδα περίπου 90 εκατομμύρια αυτό. Αυτό δε συνέβη ποτέ αφού σύμφωνα με τις έρευνες οι ποδοσφαιριστές δεν πήραν μόλις ένα μηνιάτικο με τη διαφορά να είναι σαφέστατα μεγάλη.


Τελευταία νέα

Το 89΄του πάει κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Ο...

Στην ίδια κατηγορία