Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεραυνοί από Λυκογιάννη

Δημοφιλή

Δηλώσεις μετά την ήττα του ΠΑΟΚ mateco από την Μάλαγα με σκορ 85-88, έκανε ο Άρης Λυκογιάννης σχολιάζοντας το παιχνίδι του Δικεφάλου και τους στόχους της ομάδας ενόψει της τελευταία αγωνιστικής του BCL.

Ο κόουτς του Δικεφάλου, ο οποίος αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εξαπέλυσε «πυρά» για τη διαιτησία και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ανέφερε πως «δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπήρχε ανθρώπινο λάθος σήμερα», εκφράζοντας την οργή του για τη διαιτησία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες. Όλοι είδαν τι έγινε. Θα δούμε τι έγινε, θα κόψουμε τις φάσεις στο βίντεο και θα δούμε πως θα κινηθούμε επισήμως. Αυτό που συνέβη στο γήπεδο ήταν στα όρια του γελοίου».

Για τη διαιτησία:

«Υπάρχει κάτι που μπορείς να δεχθείς στα πλαίσια του ανθρώπινου λάθους. Η αντιμετώπιση ήταν αχαρακτήριστη. Παίκτης έκανε τάκλιν μπροστά στο διαιτητή και δεν έδωσαν τίποτα. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπήρχε ανθρώπινο λάθος σήμερα τόσες επαναλαμβανόμενες φορές. Τρεις άνθρωποι ήρθαν εδώ για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά. Είδα μια συμπεριφορά και αντιμετώπιση που δεν είναι του επιπέδου της διοργάνωσης. Το επίπεδο της διοργάνωσης ανεβαίνει. Δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει και στους διαιτητές; Υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι οι διαιτητές ήταν αντάξιοι του επιπέδου της διοργάνωσης; Η συμπεριφορά τους δεν αρμόζει στο επίπεδο της διοργάνωσης και των δύο ομάδων».

Για την ανασύνταξη της ομάδας:

«Η ομάδα είναι εδώ και προσπάθεια στο 100%. Έχουμε ικανότητα και συγκεκριμένες αδυναμίες. Εμείς θα πάμε στη Γαλλία για να χτυπήσουμε το ματς. Δεν υπήρξε παιχνίδι τη φετινή σεζόν που η ομάδα δεν διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε δείξει ότι αξίζουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε η μόνη ομάδα που βάλαμε τη Μάλαγα στα… σχοινιά. Αυτό δείχνει την ποιότητα και την ικανότητα της δικής μας ομάδας. Αν μας αφήσουν να κερδίσουμε, τότε θα κερδίσουμε. Οι νίκες και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχουμε μία εβδομάδα και θα τα δώσουμε όλα».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία