Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντζιόρα: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια!»

Δημοφιλή

Σημαντική αναμέτρηση έχει αύριο (14/3, 19:45) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της ρεβάνς για τη φάση των «16» του UEFA Conference League.

Ο Τόμας Κεντζιόρα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και αναφέρθηκε στον αγώνα ρεβάνς, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα πρέπει να προκριθεί και είναι στο χέρι της να κερδίσει τους Κροάτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το κλίμα στην ομάδα κι αν μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι:

«Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα με τη Ντιναμό δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά έχουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα και πρέπει να γυρίσουμε και να προκριθούμε. Βγήκαμε μαζί για φαγητό και να μιλήσουμε για το κλίμα. Μιλήσαμε πολύ και πρέπει να δείξουμε αυτά που είπαμε στο γήπεδο αύριο».

Για το αν πήραν κάποιο μάθημα από το πρώτο ματς:

«Κάναμε λάθη, έβαλαν δύο γκολ. Δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες, εμείς τους δώσαμε την ευκαιρία. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα αποδυτήρια:

«Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, απλά θέλαμε να μαζευτούμε και να μιλήσουμε γι’ αυτή την κατάσταση. Είναι στο χέρι μας και πρέπει να το δείξουμε στο παιχνίδι. Αύριο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, πριν τη διακοπή. Δεν έχουμε προβλήματα στην ομάδα, απλά έπρεπε να μιλήσουμε μεταξύ μας. Αυτό είναι κάτι που κάνουν όλες οι ομάδες. Είναι καλό για την ομάδα, είναι υγιές».

Για το γεγονός ότι παίζει συνέχεια:

«Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Είμαι καλά και νιώθω έτοιμος για τον αγώνα. Καμιά φορά πρέπει να παίζεις ανά τρεις μέρες και για μερικούς παίκτες είναι καλό αυτό. Για μένα είναι ωραίο να παίζω συνέχεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για να προκριθεί στους τελικούς ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Σπίτι του Χάντμπολ»,...

Στην ίδια κατηγορία